Agent System Login - Hyrja për agjenta të autorizuar

http://www.europalines.com/inc/captcha.php

Cakto Destinacionin:

Prej Dates:

 

Deri me daten:

 
Call Center Hotline Call Center: +41 52 511 26 26
Mob: +41 79 404 86 37
Mob: +41 78 687 15 99

Kosovë
Tel Fix: +381 (0) 390 323 219
Mobile: + 377 44 811 924
Lokacioni Zvicërr:
Ebnatstrasse, 152 CH - 8207
Schaffhausen Switzerland

Kosovë:
Rr. UCK-së
Gjakovë, 50000 Kosovë

Rreth nesh

Ju ofron sherbime te ndryshme duke filluar prej rezervimeve te fluturimeve, rezervimeve per lundrime, udhetimeve me autobus personal, perkthime nga gjuhe te ndryshme boterore, ndermjetesimin e kredive, keshilla juridike per te gjithe bashkatedhetaret dhe te gjitha keto me pervoje shumevjecare mbi 17 vjeteshe.

Oferta

NE JU OFROJMË PASAGJERËVE TANË NJË KOMODITET JASHTZAKONISHT TË LARTË ! AUTOBUSAT TANË JANË MODERNE TË PAJISUR ME TV DHE KLIMATIZIM !

 

TË GJITHË AUTOBUSAT JANË TË PRODHUAR NË VITIN 2007, 2008, 2009! NË TË GJITHË AUTOBUSAT NUK LEJOHET PIRJA E DUHANIT

AUTOBUSAT JANË TË PAJISUR ME: KLIMATIZIM, RADIO, DVD, PLAZMA TELEVIZOR, WC, NOVIGACION TË GJITHË SHOFERËT TANË KANË KRYER PROVIMET TEORIKE DHE PRAKTIKE NË ZVICER DHE POSEDOJNË PATENT SHOFER ZVICERRANË!

 

NË I VËJMË RËNDËSI SIGURISË SË PASAGJERËVË: AUTOBUSAT POSEDOJNË SIGURIMIN KASKO KOMPLET DHE SIGURIMIN E PASAGJERËVE

Këshilla

Duke u bazuar ne nevojat dhe kerkesat e bashkatdhetareve tane ne shtetin zvicerane, neve kemi angazhuar persona kompetent te autorizuar nga organet vendase zvicerane, per te drejtat e te huajve ne kete shtet. Tek ne bashkatdhetare te nderuar, mund te drejtoheni me cdo problem juridik, keshtu qe ju do te keshilloheni ne menyre te drejte dhe plotesisht te pavarur. Eshte me rendesi te ju informojme, se qe nga data 01.06.2000, byroja jone eshte e njohur nga organet kompetente kantonale dhe ato federale si nje keshillimore per te drejtat e te huajve ne shtetin zviceran.

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Materialet janë pronë e agjensisë Europalines